NATURFRISK

Telefon +45 65332111   /   LINKS:  ØRBÆK BRYGGERI

DANSK

ENGLISH

GERMAN

< Tilbage til oversigt

KEIFU HYLDEBLOMST

 

ØKOLOGISK FRUGTDRIK

 

Hvid Keifū har en dejlig duft af sommer. Det kommer af, at den består af hvid druesaft, udtræk af hyldeblomst og urtekoncentrat.

750 ml

Let brise fra Japan

Hvad gør man lige, hvis man gerne vil hygge om sine gæster med velkomstdrik og noget godt at drikke til maden, og nogen ikke drikker vin eller andet med alkohol?

Det er der nu kommet hele tre rigtig gode bud på fra Naturfrisk; Hvid Keifū, Rosé Keifū og Rød Keifū.

De tre gange Keifū er mousserende frugtdrikke, der går rent ind som både ledsagere til mad og som forfriskende tørstslukkere. Alle tre er helt uden alkohol, men rige på smag og kan nydes af såvel voksne som børn.

Som alle Naturfrisks produkter er også de tre slags Keifū rent økologiske; fremstillet helt på naturens betingelser.


Perlende fornemmelse

Ligheden med vin er ikke tilfældig, da alle tre Keifū er baseret på 80 procent druesaft. De øvrige 20 procent er dels omhyggeligt udvalgte safte og smagskoncentrater og dels vand med kulsyre, som giver en liflig perlende fornemmelse mod ganen.


Resultatet er tre nøje afstemte drikke med hver deres karakteristika.

 - Hvid Keifū har en dejlig duft af sommer. Det kommer af, at den består af hvid druesaft, udtræk af hyldeblomst og urtekoncentrat.

 - Rose Keifū har en fin frugtsmag fra dens indhold af hindbærjuice sammen med hvid og rød druesaft samt urtekoncentrat.

 - Rød Keifū er lavet af rød druesaft, kirsebærjuice og urtekoncentrat. Den er lidt mere kraftig, men stadig rund i smagen.

Let brise fra Japan

 

Navnet Keifū kommer fra det japanske ord for let brise.

- Det er et poetisk navn, der passer fint til de let perlende og forfriskende drikke, som vi selv synes, vi er sluppet godt af sted med at udvikle, forklarer Niels Rømer, medindehaver af familievirksomheden Naturfrisk.

Allerede nu kan alle tre slags Keifū købes i specialbutikker i Danmark, og de forventes også snart at blive serveret på cafeer og spisesteder.

ØKOLOGISK KRIFU 750 ml

NATURFRISK